Sanggupkah Anda Biarkan Anak & Keluarga Anda Minum Daripada Paip Yang Berkarat dan Berkeladak?

Sekiranya anda masih ada perasaan sayang dan bertanggungjawab dan tak mahu anak dan keluarga sakit menanggung minum air paip yang tak bersih, lihat video di bawah sekarang. 

Jom lihat video di bawah
∨∨∨∨∨

Apa Perasaan Anda Bila Setiap Kali Tadah Air Paip Nak Minum…Air Pulak Warna Kuning Berkarat Dan Berbau Busuk Pulak?

Bukan sahaja rasa sedih, tapi rasa nak marah pun ada… ☹️☹️☹️

Kali ni dah berapa kali anda mintak orang repair paip anda… sebab air memang kotor dan tak sanggup nak minum…

Nak basuh baju, nak cuci sayur pun takut sebab air kotor sangat…

Tengok warna air berkeruh pun buatkan anda tak sanggup nak minum… inikan lagi nak bagi anak-anak minum.

Cuba bayangkan kalau anda bagi mereka minum dengan air yang tak bersih tu?

Cuba bayangkan kalau anda bagi mereka makan nasi dengan nasi yang dibasuh dengan air paip rumah anda itu?

Cuba bayangkan sekiranya andalah yang terpaksa memapah anak masuk ke dalam kereta untuk dibawa ke hospital sebab sakit disebabkan minum air paip rumah anda?

Sedih kan? Anda pun tak sanggup nak buat kat anak-anak anda…

Itu kalau air ada setiap masa… tapi kalau ada gangguan air, air dicatu, air jadi kotor, berkeladak dan rasa kelat!

Air berkarat bukan sahaja kotor tapi bawa penyakit berbahaya.

Setakat masak air je tak cukup.

Sebab masih ada benda-benda pencemar lain dalam air paip seperti:

Bayangkan jika kandungan air yang tercemar tersebut masuk ke dalam badan anda dan anak-anak anda… boleh agak apa yang terjadi kepada kesihatan anda?

Ramai orang cakap kena pakai penapis air… ya lah sebab katanya boleh dapat air bersih. Boleh rawat air, tapis semua bahan pencemar tu…supaya anak-anak pun boleh minum air yang bersih…

Jadi Anda Pun Call Promoter Penapis Air Yang Dah Banyak Kali Call Tapi Anda Tak Layan 

So, orang penapis air pun pasang water filter di rumah anda…

Anda pun happy dah ada sebuah penapis air berjenama… memang lega air yang keluar pun bersih, rasa sedap dan boleh guna setiap masa…

Satu family pun boleh guna air untuk masak, mandi, basuh kain dan macam2 lagi…

Tapi Anda Baru Sedar Yang Anda Perlu Bayar Sewa Penapis Air Setiap Bulan…Dan Anda Tak Sanggup Nak Bayar Lagi!

Bila fikir balik memang berbaloi dengan harganya…tapi dengan keadaan sekarang, macam2 nak bayar dan guna duit… duit sekolah anak lagi, kad kredit, duit kereta dan macam lagi…

Ingat cukup ke nak bayar untuk benda-benda lain..contohnya macam penapis air ni…

Lepas tu kalau nak pindah rumah ke… nak angkut penapis ni ke tempat lain… sangatlah leceh dan menyusahkan…

Lagi-lagi kalau ejen penapis air tu dah tak boleh contact lagi.. tiba-tiba ejen tu dah tak kerja dengan company tu… dia kat luar kawasan la dan bermacam-macam alasan lagi…

Anda Pun Semakin Stress Mengadap Masalah Ni… Dan Sepatutnya Anda Tak Nak Fikir2 Sangat Pasal Water Filter ni… 

Anda sepatutnya dah boleh dapat bekalan air bersih yang anda boleh gunakan setiap masa…tanpa perlu bayar mahal…

Anda berhak untuk dapat penyelesaian terbaik untuk penapis air yang menjimatkan…tanpa perlu pening-pening bayar ansuran setiap bulan…

Anda patut tahu sebenarnya ada jawapan kepada masalah yang anda hadapi sekarang….

Jadi kami nak share degan anda 1 benda… benda ni bukannya sampai harga RM1000, tapi benda ni juga boleh menyelamatkan nyawa anak-anak kita yang tak ternilai dengan duit.

Memperkenalkan

KENKO - 8 LAYER MINI WATER FILTER

Tanpa Pening Bayar Ansuran Bulanan. 

Tiada lagi air keruh & berkarat. selamat Datang air bersih & berkualiti.

Penapis Air Kenko berfungsi menapis air yang keruh, berbau, klorin, berkarat, bakteria, kuman dan parasit air air melalui tapisan 8 layer katrij yg mengandungi calcium sulfat, alkaline ball, ceramic ball, mineralized ball serta mineral stone.

Selain itu, Penapis Air Kenko juga berfungsi menstabilkan pH air yang mana bagus untuk kesihatan tubuh bahan.

Harga Mampu milik, Tidak Perlu Bayar Bulan & tidak gunakan Elektrik.

Dengan Penapis Air Kenko, anda Tak perlu pening kepala tanggung beban berhutang ratusan ringgit tiap-tiap bulan sehingga bertahun lamanya.

Tak menggunakan elektrik seperti penapis air lain. Tak bahaya tinggal rumah serta jimat elektrik.

Jom lihat penapis air yang telah dipasang oleh pelanggan-pelanggan kami.

Sijil halal & Pengiktirafan

Penapis Air Kenko mempunyai SIJIL HALAL, SIJIL PENDAFTARAN ISO9001:2015 dan SIJIL US FDA 

Testimoni

Hampir 100% pelanggan berpuas hati dengan Penapis Air Kenko.
Jom dengar apa kata mereka 😎😎😎

Soalan Lazim

Soalan yang sering di tanya oleh pembeli dan pengguna Penapis Air Kenko

  • Body – 4 hingga 5 tahun
  • Katrij filter – 5 hingga 6 bulan bergantung keadaan dan kegunaan air
  • Filter boleh dibuka cuci (bergantung keadaan air)
  • Kertas pasir cucian disediakan lengkap Bersama set KENKO.
  • Set rm120 – 6 bulan
  • Set rm150 – 8 bulan
  • Set rm200- 12 bulan
  • 1 to 1 exchange warranty cover
  • 1 unit rm50
  • FULL PAKEJ COMBO 3 unit rm100
  • Filter original boleh beli melalui HQ KENKO
  • Air tapisan kenko beralkali stabil PH air 6.9 – 7.5 yg boleh terus diminum.
  • Menapis air yg keruh, berbau, klorin, berkarat, bakteria, kuman serta parasit air melalui tapisan 8 layer katrij yg mengandungi calcium sulfat, alkaline ball, ceramic ball, mineralized ball serta mineral stone.
  • Menstabilkan ph air.
  • Pasang direct ke kepala paip sinki dapur atau bilik air
  • Pemasangan boleh refer pada video cara pasang (guide customer bila diperlukan)
  • 3 jenis soket penyambung disediakan untuk disesuaikan dgn pelbagai jenis kepala paip
  • Suis on off untuk function guna air tapisan dan air paip asal
  • Filter boleh cuci guna kertas pasir yg disediakan atau pilihan lain (span lembut atau berus gigi soft)
  • Pusingan kenko 180 darjah (kiri dan kanan)
  • Paip moden (swan design)
  • Paip biasa (jenis pendek)
  • 98% jenis paip kediaman di Malaysia boleh pasang kenko
  • Air boring (tapisan bawah tanah), air bukit boleh pasang kenko (janji ada guna kepala paip di rumah)
  • Kos penghantaran percuma dan penghantaran adalah ke seluruh Malaysia

PEMBELIAN PENAPIS AIR KENKO

Terdapat 3 pakej utama Penapis Air Kenko yang boleh pilih di bawah. Pembelian adalah secara atas talian. Kami menggunakan sistem online store yang 100% dijamin selamat. Order yang diterima akan diproses sebelum di hantar kepada pembeli.

Scroll to Top
Days
Hours
Minutes
Seconds

Setiap pembelian set kenko akan dapat 1 set toilet & washing machine percuma!